Kawasaki Versys Forum banner

Instrukcja serwisowa Versys 650 ABS 2020

1 reading
17K views 39 replies 20 participants last post by  boramanuel  
#1 ·
Cześć,

Czy jest jakieś miejsce, gdzie można pobrać instrukcję serwisową Versys 650 ABS 2020?
Widziałem stary post z 2014 roku, który odsyła do tego:
http://www.kawasakiversys.com/forums/showthread.php?t=2846

Ale otrzymuję ten komunikat:
Nie masz uprawnień do wyświetlania tej strony lub wykonania tej czynności.

Dzięki! ✌

#2 · (Edited)

Pod tym linkiem możesz znaleźć to:

w drugim wierszu znajdziesz to: Versys 650 Mk3 Service Manual.pdf

To dotyczy trzeciej generacji z lat produkcji 2015-2021, instrukcja serwisowa powinna być taka sama.

@fasteddiecopeman
Jeśli te informacje nie mogą być tutaj udostępniane, usuń tę odpowiedź.
Wiem, że niektóre rzeczy nie mogą być udostępniane, ale w tym wątku nie widziałem informacji, że nie można ich udostępniać nigdzie.

#9 · (Edited)
Mam instrukcję serwisową na moim komputerze dla Gen 1,2,3 V650.
Czasami mogę znaleźć instrukcję serwisową V650 gen1,2,3 w Internecie, a potem nagle stają się niedostępne, a po pewnym czasie znów są widoczne i znowu znikają.
Jak dotąd nie udało mi się znaleźć darmowej instrukcji serwisowej dla gen4 V650.
Dla Versys 1000 Gen 1, 2 instrukcje serwisowe są dostępne w Internecie za darmo, wciąż nie mogę znaleźć darmowej instrukcji serwisowej V1000 gen3.

#12 ·
Dla rynku USA wskaźnik biegów był dostępny od 2017 roku, w Europie od 2018 roku. Potrzebna jest więc instrukcja serwisowa dla modelu z co najmniej 2017 roku.
Próbowałem wiele razy znaleźć instrukcję serwisową dla mojego modelu z 2018 roku, ale nigdzie nie mogłem jej znaleźć za darmo.

#29 ·
Cześć Ludzie!
Potrzebuję również instrukcji serwisowej dla motocykla Versys 650 ABS (2020). Czy ktoś mógłby mi ją przesłać e-mailem (nemeth.andras@trigrand.hu), jeśli ją posiada?
Bardzo dziękuję!
Najpierw powinieneś opublikować post na https://www.kawasakiversys.com/forums/🖐new-member-introductions.5/
Proszę przeczytać powyższe posty - brak linku dostępnego bezpośrednio z tej strony. Potrzebujesz wielu postów, aby umożliwić prywatne wiadomości. Prośba w pierwszym poście o instrukcję serwisową PDF jest jak pójście na uroczyste otwarcie piekarni, w której oferowane są darmowe pączki, ALE - nie wrócisz i nie kupisz $$$ po otwarciu biznesu.

#30 · (Edited)
Najpierw powinieneś opublikować w https://www.kawasakiversys.com/forums/🖐new-member-introductions.5/
Proszę przeczytać powyższe posty - brak linku bezpośrednio z tej strony. Potrzebujesz wielu postów, aby umożliwić prywatne wiadomości. Prośba w pierwszym poście o instrukcję serwisową w formacie PDF jest jak pójście na uroczyste otwarcie piekarni, gdzie oferowane są darmowe pączki, ALE - nie wrócisz i nie kupisz $$$ po otwarciu.
Dziękuję za komentarze i sugestie! WILCO

#34 ·
Dziękuję, bardzo pomocne, teraz posortowane
Czasami rzeczy po prostu się pojawiają, bez wyjaśnienia. Wydaje się, że post #29 nie zawsze przekazuje wiadomość. Właśnie dokonałem edycji.

• Like
Reactions: Axel Johansson
#38 ·
Witajcie wszyscy, przyjaciele! Szukam instrukcji serwisowej dla 650 2021.
Czy możecie mi pomóc?
Odkryłem, że istnieją różnice między 650/17 a 650/21 w złączu diagnostycznym pod siedzeniem.
W 650/17 jest 4-pinowe złącze, w 650/21 - 6-pinowe.
Chcę przeprowadzić diagnostykę przez OBD2, ale nie wiem, gdzie się podłączyć.
Jeśli to możliwe, wyślij mi instrukcję serwisową na mój adres e-mail dimooon42@mail.ru

#39 ·
Witajcie wszyscy, przyjaciele! Szukam instrukcji serwisowej dla 650 2021.
Czy możecie mi pomóc?
Odkryłem, że istnieją różnice między 650/17 a 650/21 w złączu diagnostycznym pod siedzeniem.
W 650/17 jest złącze 4-pinowe, w 650/21 - 6-pinowe.

Chcę przeprowadzić diagnostykę przez OBD2, ale nie wiem, gdzie się podłączyć.

Jeśli to możliwe, prześlij mi instrukcję serwisową na mój adres e-mail dimooon42@mail.ru
Powodzenia. Nie widziałem nowej instrukcji serwisowej od 2018 roku dla X300
Nic nowszego niż 2016 dla 650.
Kiedykolwiek temat się pojawia, dostaję kopię, otwieram plik PDF i patrzę na datę publikacji. NADA
Dodaj do tego prawa autorskie. Ponadto konkurencja jest zainteresowana zobaczeniem, co ma druga strona i kradzieżą tego - no cóż, słyszeliście o chińskich podróbkach.
Bardzo realne, 98% tego, co jest reklamowane jako regulatory szeregowe na Ebay - to podróbki. Kiedy pisze nowe i 30 dolarów, no cóż, czego się spodziewać!