Kawasaki Versys Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
149 Posts
Discussion Starter #1
This a**hat has posted a crap message in several of the last few threads. I clicked (from an email alert on a subscribed thread) and then noticed the misspell and it was taking too long to load. I canceled the link, ran virus scan, and rebooted. I don't know what his site is...but i don't right care for his crap here.

:thumbdown:
/neil
 

·
Registered
Joined
·
4,695 Posts
As I was typing my reply, a window popped up saying something about "C" could not operate properly, or something similar. & the font was weird, not like 'C drive', but maybe a foreign language font. It disappeared fairly quick, so I didn't get a good look at it.

I'm running a virus scan right now. I'm going to bed shortly, but right after work tomorrow, I'm going to run spybot & the rest. I'll probably try a google search of the weird font "C".
 

·
Registered
Joined
·
451 Posts

·
Registered
Joined
·
775 Posts
Yep, updated and ran my AVG. Found a virus in temp files. Called JS downloader, coutesy of our A****** friend. Will not showup unless you update...
 

·
Registered
Joined
·
4,695 Posts
step 1...update your antivirus and runa full deep scan
step 2...update your ad-ware spy-ware run full
step 3...download and install and run this anti-root kit tool http://www.sophos.com/products/free-tools/sophos-anti-rootkit.html
and or this one http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897445.aspx
make sure you have the lates patches for windows and office.


Good advice!! Thanks!!




By the way, my AVG reported no threats detected. I'm running the root kit scanner now. I'll do the others in a bit. We know these things take a bit of time, so I'll update the results later...
 
1 - 9 of 9 Posts
Top