Kawasaki Versys Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Premium Member
Joined
·
9,202 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Initially it appeared that my post count was frozen, it is working now!

The problem is it is affecting new members. https://www.kawasakiversys.com/forums/5-member-introductions/218173-new-versys-300x.html note Jeff Lev with 2 posts but a count of 1. Also today it happened again, I copied posts from one thread to a second, the posts copied were all duplicated except for the last post. So I moved the copied ones to a second thread.


Looking further into this , it is the new members forum. I have pulled a work order!!
 

·
Administrator
Joined
·
689 Posts
I'm going to run a basic rebuild of into for the post counts, though they appear to be better from my checks right now. Better safe then sorry.

Didn't you want the posts to be duplicated when you used the "copy" function? Sorry if I'm being thick

Kevin
 

·
Premium Member
Joined
·
9,202 Posts
Discussion Starter #3
I'm going to run a basic rebuild of into for the post counts, though they appear to be better from my checks right now. Better safe then sorry.

Didn't you want the posts to be duplicated when you used the "copy" function? Sorry if I'm being thick

Kevin
Yes >:) , but not all in the same thread, two alternatives when that happens, delete and move to garbage bin or move posts to a different thread. We need a third option, Vanish, although I seem to have perfected that when I forget to check if my edited post is saved and the computer crashes.
 

·
Administrator
Joined
·
689 Posts
When new members have 1 post count but showing 2, I suggest unapproving both posts and approving them again.
It is something we're looking into.
Can you confirm if that fixed it?

Ed
 
1 - 4 of 4 Posts
Top