Stack Overflow at line :0 - Kawasaki Versys Forum
Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) Questions about forum functionality or suggestions for improvement. Need help finding what you're looking for? Let us know here!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 (permalink) Old 05-13-2010, 01:33 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Stack Overflow at line :0

anyone else get this?

I get it on all the sub forums here, and it happens to me on different machines when I change form say OT to General or whatever....also when I click Preview Post

I has been happening for a few weeks I think.

I'm using Windows Internet Explorer. Maybe just me?
urbanXJ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 05-13-2010, 02:05 PM
Member
 
Element's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Springfield, MO
Posts: 2,241
Mentioned: 0 Post(s)
Hasn't hit me yet. My stack has been overflowed for years!

My Album:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Element is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 05-13-2010, 03:15 PM
Member
 
healdem's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Macclesfield, Cheshire, UK
Posts: 959
Mentioned: 0 Post(s)
sounds like its going to be a IE specific bug in either the server code or the javascript. as a workaround try using another browser such as chrome or firefox. was a fan of firefox but have become more enraptured with chrome over the last 6 months. im not seeing that error in either

it could be that you have a javascript error specific to our computer, that may be a function of your security settings, ie the Javascript isn't failing gracefully, as in theory it should. if so then thats something to do with vBulletin or possibly this forum hasmodded the template and banjaxed something
healdem is offline  
 
post #4 of 12 (permalink) Old 05-15-2010, 06:14 AM
Super Moderator
 
kiwi 41's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44.24'S 171.15'E Timaru, NewZealand
Posts: 8,623
Mentioned: 2 Post(s)
Send a message via Skype™ to kiwi 41
Quote:
Originally Posted by healdem View Post
sounds like its going to be a IE specific bug in either the server code or the javascript. as a workaround try using another browser such as chrome or firefox. was a fan of firefox but have become more enraptured with chrome over the last 6 months. im not seeing that error in either

it could be that you have a javascript error specific to our computer, that may be a function of your security settings, ie the Javascript isn't failing gracefully, as in theory it should. if so then thats something to do with vBulletin or possibly this forum hasmodded the template and banjaxed something
I know you speak english but that a dif lingo healdem
kiwi 41 is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 05-15-2010, 08:47 AM
Member
 
Hardware's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,229
Mentioned: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by kiwi 41 View Post
I know you speak english but that a dif lingo healdem
Itís written in ITíease

It is English to an IT (Information Technology) tech

~~ Live Like You're Dying ~~
Hardware is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 05-21-2010, 05:26 AM
Super Moderator
 
kiwi 41's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44.24'S 171.15'E Timaru, NewZealand
Posts: 8,623
Mentioned: 2 Post(s)
Send a message via Skype™ to kiwi 41
Quote:
Originally Posted by Hardware View Post
Itís written in ITíease

It is English to an IT (Information Technology) tech
get that all the time from our automation gurus at work just nod and act like I know what they are talking about because if i open my mouth all doubt is removed.
kiwi 41 is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 05-21-2010, 08:02 AM
Member
 
cetzel's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Memphis, TN
Posts: 262
Mentioned: 0 Post(s)
The problem is, when we try to give it straight in layman's terms it sounds condescending and insincere. People think we're jerks. My dad told me once "The inside of this computer is a nightmare!" I said "It's kinda like LEGOs dad: Color coded and snap-together. Most of it's only going one place.", to which he replied "Then you ****ing fix it, Mr. Lego Master!" *sigh*.

2009 Versys
2000 Vulcan Drifter 800
cetzel is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 05-21-2010, 08:27 AM
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by urbanXJ View Post
anyone else get this?

I get it on all the sub forums here, and it happens to me on different machines when I change form say OT to General or whatever....also when I click Preview Post

I has been happening for a few weeks I think.

I'm using Windows Internet Explorer. Maybe just me?
Hi:

What version of IE are you using?

I just checked with FireFox, Chrome and IE8, but couldn't trigger any errors.

Thanks... Don
AF_Don is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 05-21-2010, 08:33 AM
Member
 
Hardware's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,229
Mentioned: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by kiwi 41 View Post
get that all the time from our automation gurus at work just nod and act like I know what they are talking about ...
Keep in mind that it is often purposefully used as, ďIf you canít dazzle them with brilliance, baffle them with BSĒ
.

~~ Live Like You're Dying ~~
Hardware is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 05-21-2010, 09:16 AM
Super Moderator
 
Fastoman's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ipoh.Perak.Malaysia
Posts: 6,958
Mentioned: 6 Post(s)
Quote:
Originally Posted by cetzel View Post
The problem is, when we try to give it straight in layman's terms it sounds condescending and insincere. People think we're jerks. My dad told me once "The inside of this computer is a nightmare!" I said "It's kinda like LEGOs dad: Color coded and snap-together. Most of it's only going one place.", to which he replied "Then you ****ing fix it, Mr. Lego Master!" *sigh*.
Good one Mr. Lego MAster.

A wise one once said.
It's better to remain slience and be thought as a master, than to open your mouth and prove otherwise"

You guys are great, put a on my face.

Fastoman is offline  
post #11 of 12 (permalink) Old 05-21-2010, 09:36 AM
Member
 
spiderman's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Decatur, Il
Posts: 314
Mentioned: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by AF_Don View Post
Hi:

What version of IE are you using?

I just checked with FireFox, Chrome and IE8, but couldn't trigger any errors.

Thanks... Don
I just got this message last night for the 1st time and didn't think anything of it at the time. I'm using IE ver 8.

Jeff in Illinois
07 Bandit
03 KLR
82 Rokon
spiderman is offline  
post #12 of 12 (permalink) Old 05-21-2010, 10:03 AM
Member
 
camaroz1985's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bressler, PA
Posts: 458
Mentioned: 0 Post(s)
I am getting it too, and have been for about a week now. Get it when I go to the main forum and randomly when I go to different threads. When I click 'OK' for it to go away it comes back 2 more times for a total of 3 times.
camaroz1985 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome