posting images??? - Kawasaki Versys Forum
Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) Questions about forum functionality or suggestions for improvement. Need help finding what you're looking for? Let us know here!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 03-26-2010, 09:46 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Henderson, cty, TX
Posts: 459
posting images???

I am having trouble inserting an image into a post. Known good link and have even typed the "[img] [/img]" in manually. Think it may have to do with the iMAC software or the Safari browser; but this exceeds my limited computer skills. I have the same problem on other forum boards, also! Look at the BIG box thread in "cosmetic" forum for example of my frustration.

Any assistance will be appreciated. :>(
jcctx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 03-26-2010, 10:34 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,698
Ok, looks to me like it's ebay or the seller that is blocking the image. I saved the picture to my computer, then put it in my photobucket account & it works that way. Not sure how or why, but that seems to be the answer...



100% free webcam site! | Awesome chicks and it is absolutely free! | Watch free live sex cam - easy as 1-2-3
Bear on a bicycle is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 03-26-2010, 10:47 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Henderson, cty, TX
Posts: 459
Not the ebay link I tried to import. Near the end of the thread there is a set of links that are good, just will not insert for some reason. Suspect iMac or it's browser (Safari) but not sure??
jcctx is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 03-27-2010, 04:32 AM
Super Moderator
 
Fastoman's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ipoh.Perak.Malaysia
Posts: 6,393
http://www.kawasakiversys.com/forums...read.php?t=957
Try this ,hope it works. It worked for me and Thanks B.O.B.

Fastoman is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 03-27-2010, 10:01 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Henderson, cty, TX
Posts: 459



Got this to work. Was confused by Picasa terminology, thanks to all for assistance!!

JCC

Last edited by jcctx; 03-27-2010 at 10:08 AM.
jcctx is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 03-27-2010, 12:09 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Henderson, cty, TX
Posts: 459
Should note that my "right click" button on my mouse somehow got designated as "primary"; thus all the good advice I was getting made no sense. Really made me feel STOOOOOPID after I figured out why nothing was working !!!!!!!!

Thanks again for all who attempted to help this ole dummy.
jcctx is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 04-04-2010, 01:24 PM
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Olympia, WA
Posts: 102
Test Picture

Test

R&D spy shot of 2013 orange Versys

Hmmm think I finally got this picture thing!

bearcat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome