New Registry Feature - Kawasaki Versys Forum
Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) Questions about forum functionality or suggestions for improvement. Need help finding what you're looking for? Let us know here!

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 06-20-2008, 10:52 AM Thread Starter
Administrator
 
Join Date: Jan 2008
Location: Long Island
Posts: 63
New Registry Feature

Hi Everyone...

Wanted to get some input on a new "Kawasaki Versys Registry" feature we added to the site... Please add your info here and let me know what you think:
http://forums.kawasakiversys.com/registry.php?do=add

Note: To prevent spammers from going to town on this feature all entries have to be approved before they go live... I'll try and get to them quickly..

Once entries have been approved they'll be viewable here:
http://forums.kawasakiversys.com/registry.php

Thanks in advance for the input!
-Ralph
admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 06-27-2008, 06:37 AM
Member
 
Ocean's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Niagara Falls, Canada
Posts: 530
I submitted my registry entry last week and I don't see it posted this week.
Ocean is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 06-27-2008, 07:18 AM
Member
 
actar911's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Montreal, Quebec
Posts: 266
Ocean, did you post a picture. I had the same problem where it never showed up. I tried to register again and had a message that I was already registered. I then edited my profile with a picture and it showed up.

Hope this helps!
actar911 is offline  
 
post #4 of 10 (permalink) Old 06-30-2008, 11:13 PM Thread Starter
Administrator
 
Join Date: Jan 2008
Location: Long Island
Posts: 63
Quote:
Originally Posted by Ocean View Post
I submitted my registry entry last week and I don't see it posted this week.
Sorry about that guys. Their was a bunch of entries in the queue waiting to be approved. Should be all set... Let me know if anyone is having any issues...

Thanks!
admin is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 07-30-2008, 04:06 PM
Member
 
thesmithiz's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Odessa, FL
Posts: 79
Is there a wait for approval on pics? I did the edit thing to my registry and still no pic showing up. I also tried twice to upload pics to the gallery and they just went into limbo??
thesmithiz is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 07-30-2008, 04:16 PM Thread Starter
Administrator
 
Join Date: Jan 2008
Location: Long Island
Posts: 63
I just approved a bunch of entries... Can you please try it again and let me know if it works?
admin is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 07-30-2008, 04:42 PM
Member
 
thesmithiz's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Odessa, FL
Posts: 79
My registry is there with no photo and I still have no photos in teh gallery.
thesmithiz is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 07-31-2008, 03:27 PM Thread Starter
Administrator
 
Join Date: Jan 2008
Location: Long Island
Posts: 63
Quote:
Originally Posted by thesmithiz View Post
My registry is there with no photo and I still have no photos in teh gallery.

hmm... that's wierd... are you getting any error messages?
can you email me the image you are trying to upload to your registry so i can try uploading it from my end? (support <at> kawasakiversys.com)
admin is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 07-31-2008, 05:12 PM
Member
 
thesmithiz's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Odessa, FL
Posts: 79
No error message at all, it actually appears as if the edit update worked. I get the same thing when I upload pictures too, acts like it did everything but nothing ever shows. Whats wierd is that avatar pic loaded up no problem...
thesmithiz is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 01-11-2010, 06:06 AM
Member
 
stagehand38's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Clinton Township, Michigan
Posts: 1,172
Quote:
Originally Posted by admin View Post
I just approved a bunch of entries... Can you please try it again and let me know if it works?
Hey there....My registry still has no picture.


I have tried several times and understand that there may be a back log but even 3 weeks later there is still no photo.
Not rattling sabers here but just wondering whats up.
I will post my desired photo (for my registry pic) here.
Love the site BTW.

Carl
Attached Images
File Type: jpg my bike 002.jpg (409.9 KB, 261 views)


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Aerodynamically sound since 1959. So says the good folk @ Lockheed, Atlanta GA.
The KLE 650 VERSYS: It can't replace the Love of a good woman but...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

My Bike is my solitude amongst the multitudes

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

"Wounds heal, chicks dig scars...Glory, lasts forever!"
TRUE PATRIOTS QUESTION EVERYTHING
stagehand38 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Feature - KawasakiVersys.com User Photo Gallery admin Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) 6 08-23-2015 07:39 AM
Forum search engine feature problem Skeezix Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) 11 08-23-2008 04:55 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome