Tapatalk strangeness - Kawasaki Versys Forum
Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) Questions about forum functionality or suggestions for improvement. Need help finding what you're looking for? Let us know here!

 11Likes
  • 2 Post By 16VGTIDave
  • 1 Post By 16VGTIDave
  • 2 Post By KawiMan
  • 1 Post By 16VGTIDave
  • 1 Post By 16VGTIDave
  • 1 Post By 16VGTIDave
  • 2 Post By KawiMan
  • 1 Post By 16VGTIDave
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 19 (permalink) Old 05-30-2018, 07:25 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Tapatalk strangeness

When viewing this forum using Tapatalk, if links to other forum threads are posted, Tapatalk is displaying the wrong thread. Here is a screenshot as an example:


I have verified this behavior on 2 different devices.

Just thought someone should know.
Dave
onewizard and Fastoman like this.

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 19 (permalink) Old 05-30-2018, 07:44 AM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 6,464
Other Issues

Yes since everything that happened last week, still problems. I pulled a work order as the How To Forum is no longer hidden / invisible, anyone can access it without being a member or logging in
onewizard is offline  
post #3 of 19 (permalink) Old 05-31-2018, 01:32 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 528
Garage
Are you noticing this anywhere else? That thread appears to be full of edited posts and deleted posts.
-Philip
KawiMan is offline  
 
post #4 of 19 (permalink) Old 05-31-2018, 11:58 PM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Everywhere on this forum, Tapatalk is displaying the wrong link to other threads on this forum.
onewizard likes this.

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #5 of 19 (permalink) Old 06-01-2018, 06:20 AM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 6,464
Tapatalk

Quote:
Originally Posted by 16VGTIDave View Post
Everywhere on this forum, Tapatalk is displaying the wrong link to other threads on this forum.
Glad your dealing with it, as I just removed the app from my phone.
onewizard is offline  
post #6 of 19 (permalink) Old 06-02-2018, 10:41 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Quote:
Originally Posted by onewizard View Post
Glad your dealing with it, as I just removed the app from my phone.


I only use Tapatalk on forums that are too painful to use otherwise. With ridiculous advertising and a horrible UI to contend with, some forums make Tapatalk a pleasant experience.

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #7 of 19 (permalink) Old 06-04-2018, 02:34 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 528
Garage
Seems we are using an outdated plugin for Tapatalk on our end. Probably a cause. Will get it seen to

Kevin
onewizard and unstable_rider like this.
KawiMan is offline  
post #8 of 19 (permalink) Old 07-02-2018, 11:48 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Quote:
Originally Posted by KawiMan View Post
Seems we are using an outdated plugin for Tapatalk on our end. Probably a cause. Will get it seen to



Kevin


Just bumping this thread, as it is still occurring.

Thanks
onewizard likes this.

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #9 of 19 (permalink) Old 07-10-2018, 07:51 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Quote:
Originally Posted by 16VGTIDave View Post
Just bumping this thread, as it is still occurring.

Thanks


Another week, another bump...

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #10 of 19 (permalink) Old 07-10-2018, 11:12 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 528
Garage
I talked with another member of our team about this issue.

We are already using an updated version of Tapatalk but he did add HTTPS to the plugin, just in case that would help.

If this is still happening, can you please try clearing the app cache on your phone and then try again?

- Cricket
KawiMan is offline  
post #11 of 19 (permalink) Old 07-22-2018, 09:26 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Sorry to report at this issue is still occurring, at this time, after clearing the app's cache. Verified on 2 devices running iOS version 11.4.1 and iOS version 9.3.5, App version 7.2.8(2033) on both.

Example: The thread "Recommendation for 2009 V 650 rearview mirror", post #3, has links to other threads on this forum. In Tapatalk the link previews are incorrect, and both links go to the thread "The GOOD 16t front sprocket" in Technical Discussion - V-650.

This sounds like a server side cache or index issue to me, but one would need to peruse the logs for details.
onewizard likes this.

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #12 of 19 (permalink) Old 07-25-2018, 02:02 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 528
Garage
Very strange,

Can you try reinstalling the app?
If that doesn't work I'll report it to the techs for further investigation.
We may need to reinstall the plugin.

Ed
KawiMan is offline  
post #13 of 19 (permalink) Old 07-27-2018, 07:45 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Quote:
Originally Posted by KawiMan View Post
Very strange,



Can you try reinstalling the app?

If that doesn't work I'll report it to the techs for further investigation.

We may need to reinstall the plugin.



Ed


Very consistent.

Reinstalled Tapatalk, reconfigured all the settings, and no change. "Internal" links to threads still display incorrectly and still direct to the previously mentioned thread.

Good luck!
onewizard likes this.

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #14 of 19 (permalink) Old 07-31-2018, 08:44 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 528
Garage
Thanks Dave, I've reported this to our techs to get it looked into further.

Niall
onewizard and 16VGTIDave like this.
KawiMan is offline  
post #15 of 19 (permalink) Old 08-20-2018, 01:08 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Well, I guess I'm just going to resign myself to the fact that Tapatalk won't work well with this sites software...

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #16 of 19 (permalink) Old 08-22-2018, 09:19 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 528
Garage
Hi there,

The tapatalk plugin should be updated on the site.
Are you still having difficulties with this?
Are you on the most up to date iOS? that could be the culprit of the issue as well.

Ed
KawiMan is offline  
post #17 of 19 (permalink) Old 10-01-2018, 11:22 PM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
Still having the same issue on the latest iOS and a very out of date iOS. But only on this forum.
onewizard likes this.

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
post #18 of 19 (permalink) Old 10-04-2018, 09:41 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 528
Garage
How out of date are we talking?
At the moment, the newest one is iOS12.

Ed
KawiMan is offline  
post #19 of 19 (permalink) Old 10-06-2018, 01:03 AM Thread Starter
Member
 
16VGTIDave's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Drumbo, Ontario, Canada
Posts: 251
Garage
iOS 12 and 9.something both show the same issue.

It only happens with this forum...

2011 V650 in Black, well accessorized.
16VGTIDave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome