Canadian browsing with IPad can't see all - Kawasaki Versys Forum
Off Topic Discussions For all of your off topic talk and just general B.S. Jokes, funny stories, etc...

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 09-10-2013, 05:38 PM Thread Starter
Member
 
Lours_Polaire's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Way up north
Posts: 1,389
Mentioned: 0 Post(s)
Garage
Canadian browsing with IPad can't see all

That's a follow up on a post I made here because I don't want to jack the thread anymore

So what happens is I see that someone, often Kiwi41, has posted a video because their's a lot of replies

But instead of seeing a box like youtube or something else, all I see is the "No video" in very plain letters where I would usually find link from other poster

So Bones suggested some problem because of the lack of a flash player in the iPad, but usually, I can see link AND clik on them to eventually end up on a page that says to download flash bla bla bla

But in this case, no link at all, no box only the plain message

So, is this a canadian thing (geography wise), an apple thing, a combination of both
If other "compadre" are in the same position, raise a flag

Thank's

LOP

Last edited by Lours_Polaire; 09-10-2013 at 05:46 PM.
Lours_Polaire is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 09-10-2013, 05:51 PM
Super Moderator
 
kiwi 41's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44.24'S 171.15'E Timaru, NewZealand
Posts: 8,623
Mentioned: 2 Post(s)
Send a message via Skype™ to kiwi 41
No problems mate jack the thread anyway as it was off topic and hope you get your issue sorted so you can see my posts. My photos are usually taken on my cannon camera then I reduce their size then add to my photo bucket web site then post on forum. Vids are just uploaded to my youtube account then posted. Phil
kiwi 41 is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 09-10-2013, 05:56 PM Thread Starter
Member
 
Lours_Polaire's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Way up north
Posts: 1,389
Mentioned: 0 Post(s)
Garage
So you are a Phil too ... Great first name !!!


Here's a pict of your post, for better comprehension

LOP
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	50
Size:	25.0 KB
ID:	31666  
Lours_Polaire is offline  
post #4 of 10 (permalink) Old 09-10-2013, 06:07 PM
Super Moderator
 
kiwi 41's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: 44.24'S 171.15'E Timaru, NewZealand
Posts: 8,623
Mentioned: 2 Post(s)
Send a message via Skype™ to kiwi 41
Yep Phil is a great name On my photos before I load into photo bucket I open paint programme and reduce them.
I also get your same message no vid on some of my own posts when using my Samsung S2 so maybe I need to download something for the android phone to.
kiwi 41 is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 09-10-2013, 08:01 PM
Member
 
genehil's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Mount Dora, FL
Posts: 1,251
Mentioned: 0 Post(s)
I see the same thing on my iPad Lours...

GeneHil - Mount Dora, FL
2011 Kawasaki Versys
Viet Nam: Dec67-Dec68 & Jul69-Dec72
genehil is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 09-10-2013, 10:33 PM
Member
 
RN Barb's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Saskatoon, Saskatchewan
Posts: 191
Mentioned: 0 Post(s)
I see that on the iPad too Phil but my Macbook lets me see the video. Not an "Apple" issue or a Canadian issue.
Barb
RN Barb is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 09-11-2013, 02:29 AM
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Canada, eh.
Posts: 73
Mentioned: 0 Post(s)
Common problem. Apple's ipad and mini ipad do not support Adobe flash which is required for some videos. If you find a workaround let us know!
makinwaves is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 09-11-2013, 11:03 AM
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 191
Mentioned: 0 Post(s)
No video for me on iPad too
glock19 is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 09-11-2013, 03:56 PM Thread Starter
Member
 
Lours_Polaire's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Way up north
Posts: 1,389
Mentioned: 0 Post(s)
Garage
So, I see that I'm not alone

As for the flash pluging, usualy, when their's a flash animation, be it video or else, I always get a message inviting me to install that devilish thing, I'm not left haging to dry with no proposition


To be thorough, I'm using an ipad II, updated to the hilt, with Chrome AND it's the same result with Safari on said iPad


LOP
Lours_Polaire is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 09-11-2013, 10:29 PM
Member
 
BaileyMan's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: San Francisco
Posts: 601
Mentioned: 0 Post(s)
Quote:
Originally Posted by Lours_Polaire View Post
So, I see that I'm not alone

As for the flash pluging, usualy, when their's a flash animation, be it video or else, I always get a message inviting me to install that devilish thing, I'm not left haging to dry with no proposition


To be thorough, I'm using an ipad II, updated to the hilt, with Chrome AND it's the same result with Safari on said iPad


LOP
I'm under the impression that one of the major downfalls with the iPad is that there is no Flash support. Maybe that's changed, but it seems like a huge oversight on Apple's part. I'm guessing it's more due to business politics and money.

2011 Imperial Red
Givi V46 / V35's SW Motech mounts
Skidmarx hugger Moto Werks bar riser
Mondo Motors LED Driving Lights
A little bit of road rash
BaileyMan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome