Hello my name's JohnPaul - Kawasaki Versys Forum
Member Introductions Just joined? Tell us about yourself and your ride.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 06-21-2019, 04:24 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Hello my name's JohnPaul

Hey forum ! I just found this place trying to look up how to diagnose a problem with my 2009 Kawasaki Versys 650 . This is really cool. Maybe I can find some friends to talk to or ride with? My name's JohnPaul or JP . I live in Orange county California. I love to ride motorcycles I have been riding from very young around age 10-11 with a CR 80 being my first bike . My fans not kicking on right now . I washed the bike with this lil boy who lives next door and he totally soaked the bike and after that the fan has not worked and also one of my lights don't work . It's not his fault he's just always trying to hang out with me he's a sweetheart and calls me his best friend LOL . What should I do ? I checked the fan by hooking it up to a battery and it spun fine. I don't know what to do next. Help! LOL thanks guys this forum is awesome I am going to learn allot and make some friends too!
JohnNikita2000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-21-2019, 04:44 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 7,105
Mentioned: 30 Post(s)
Welcome From Canada

https://www.kawasakiversys.com/forum...ber-intro.html please read
Funny we just had a similar case, his was indeed the fan. Is your over temp light coming on?
onewizard is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-22-2019, 02:30 AM
Super Moderator
 
Fastoman's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Ipoh.Perak.Malaysia
Posts: 6,976
Mentioned: 6 Post(s)
aboard and enjoy your ride. Be safe.
Fastoman is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 06-22-2019, 12:56 PM
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 17,699
Mentioned: 28 Post(s)
aboard!

PROBABLY moisture in a connector - pull any apart that look like they connect to the fan, then spray some WD40 in to displace the water.


Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V AZ, '15 V650LT BC
Ride to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


Ride to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


Ride to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome