new Member / 2014 Low and hi beams dead - Kawasaki Versys Forum
Member Introductions Just joined? Tell us about yourself and your ride.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 11-12-2018, 04:17 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Antioch, CA
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Garage
new Member / 2014 Low and hi beams dead

Hi all.
The headlight went dead on my 2014 650 ABS. No low or high beam and no high beam indicator light on the dash.
I've read that the relay is the likely problem. Can someone tell me where the relay is located? With pictures?
Recently replaced stator and R/R. After about 1500 miles the headlights just stopped working. Converted to HID 2 years and 40,000 miles ago.
Any tips would be appreciated.

kevlar
kevlar750 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 11-12-2018, 09:35 AM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 6,896
Mentioned: 28 Post(s)
onewizard is online now  
post #3 of 9 (permalink) Old 11-12-2018, 11:33 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Antioch, CA
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Garage
Thanx. I appreciate the assistance.
I'm experiencing difficulty with opening any posts. I can obviously get on the site but no other page will open! Maybe something is "blocking" me from opening anything. If I can get to it, I'll check out your posts/links.

kevlar
kevlar750 is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 11-12-2018, 03:41 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 6,896
Mentioned: 28 Post(s)
What Browser

Quote:
Originally Posted by kevlar750 View Post
Thanx. I appreciate the assistance.
I'm experiencing difficulty with opening any posts. I can obviously get on the site but no other page will open! Maybe something is "blocking" me from opening anything. If I can get to it, I'll check out your posts/links.

kevlar
Are you using Chrome or Safari by chance?
onewizard is online now  
post #5 of 9 (permalink) Old 11-13-2018, 12:05 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Antioch, CA
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Garage
Chrome. Can't even open my Aprilia forum website.
kevlar750 is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 11-15-2018, 12:36 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Antioch, CA
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Garage
onewizard:
I get this message when I try to access your link.

"kevlar750, you do not have permission to access this page."

I need to get this Versys road-worthy again. My Aprilia is tired of the 110 mile roundtrip commute every day.

kevlar
kevlar750 is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 11-15-2018, 03:10 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 6,896
Mentioned: 28 Post(s)
new Member / 2014 Low and hi beams dead

I have copied some posts to members only with the same title, low and high beam not working, also some of the posts in assisting you, I also pulled a work order to see if tech support can see why you don't have permissions set correctly.

Last edited by onewizard; 11-15-2018 at 03:17 PM.
onewizard is online now  
post #8 of 9 (permalink) Old 11-18-2018, 12:18 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 6,896
Mentioned: 28 Post(s)
Stator Problems??

Well today I got a message that all links now work, KawiMan mentioned that the user group was restricted, somehow this happens from time to time with registering, since I didn't get a reply in regards to Chrome Browser , I waited a extra couple days before pulling a work order.
Here is a link to some info I copied, you can post in this thread.
https://www.kawasakiversys.com/forum...eams-dead.html
onewizard is online now  
post #9 of 9 (permalink) Old 04-01-2019, 08:53 AM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 6,896
Mentioned: 28 Post(s)
MK-1 & MK-2 Option #4 trigger added

https://www.kawasakiversys.com/forum...5-trigger.html

See post 3
onewizard is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome