Clock/OD buttons not working - fix? - Kawasaki Versys Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-12-2019, 10:03 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Clock/OD buttons not working - fix?

The button that switches between the clock and the OD doesn't work but .5% of the time...

Has anyone had this issue and fixed it?

I'm thinking to take the unit apart and spray some deoxit in there... or just replace it. But curious if anyone has had and resolved this issue.

My bike sits in the weather in North Carolina year around, so there's some deep humidity and weathering for sure...
supaiku is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-12-2019, 11:23 PM
Member
 
BLACK DOG's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: frankfort, illinois
Posts: 1,454
Mentioned: 2 Post(s)
What year bike???? This was a common problem with the first gen bikes.
About every other year I have to pull off the rubber covers and give the a shot of Fast Eddie's magic elixir (wd-40).
BLACK DOG is online now  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-12-2019, 11:41 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 7,161
Mentioned: 31 Post(s)
Yes , almost every MK-1 had that problem, some of this thread is suffering from our Photo Bucket buddies

https://www.kawasakiversys.com/forum...display+button

Last edited by fasteddiecopeman; 10-13-2019 at 05:46 PM.
onewizard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome