Power Commander - Kawasaki Versys Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 09-06-2008, 02:46 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Power Commander

Hey folks. Put on a power commander last night and the bike runs great. I am having an issue though where the FI light is staying on. Any body see this before?
bornrider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 09-06-2008, 08:21 PM
Member
 
versys_guy's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Shreveport, Louisiana
Posts: 164
Mentioned: 0 Post(s)
I don't know anything about the power commander but I know how to get the FI light on!

I am currently working on a cruise control and it uses vacuum hookup, I had a vacuum leak. If it leaks enough or you unplug the switch at the end of the vacuum line (Inlet Air Pressure sensor) it will throw a FI light.

Don't ask how I know.

07 K1200GT
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

07 Tiger 1050 (on the way)
08 Versys (Sold)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

08 Ninja 250r (wife's)
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
versys_guy is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 09-07-2008, 01:13 AM
Member
 
boogdaddy's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: McKinney, Texas
Posts: 81
Mentioned: 0 Post(s)
I have a PC III and I had no issues with the FI light coming on. I would double check all the electrical connections and make sure the inline plug is plugged all the way in. Next I would check to see if anything got knocked loosed, like a vacuum line as versys_guy stated above.

Jeff
boogdaddy is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 09-07-2008, 05:40 AM
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 469
Mentioned: 0 Post(s)
I also didn't have a FI problem with the PCIII. Don't be afraid to call PC if your connections prove to be good.
atgatt is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 09-07-2008, 09:27 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 62
Mentioned: 0 Post(s)
Stupid me . . .

You know what fellow's. I forgot the plug that goes into the air box on the right.

Works fine! Thanks for making me go back and check myself.
bornrider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Do I need a Power Commander... JimmyC Modifications - Performance - V-650 17 07-25-2010 04:47 PM
12 Volt Power Outlet [email protected] Modifications - Cosmetic - V-650 11 07-24-2010 06:05 PM
Heres what i did for more power: myorangecamaro General Discussions - V-650 63 11-19-2008 01:00 AM
Power Outlet dallasdon Modifications - Cosmetic - V-650 8 08-21-2008 05:31 PM
More Power! myorangecamaro General Discussions - V-650 0 05-03-2008 10:52 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome