posting pictures - Kawasaki Versys Forum
Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) Questions about forum functionality or suggestions for improvement. Need help finding what you're looking for? Let us know here!

 3Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 62 (permalink) Old 11-16-2011, 03:15 PM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,340
posting pictures

To a moderator:

I've probably posted over 1,000 pictures here, but today when I try (including a photo that I HAVE posted before) I've been getting this message:

DSC07110.JPG:
This is not a valid image file.

Even after I changed it to a .psd file, and other formats.

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 62 (permalink) Old 11-16-2011, 03:17 PM
Member
 
weljo2001's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ft.Worth,TX. Norwalk CA
Posts: 13,404
Garage
I got the same thing yesterday....

2009 Blue Versys.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Sold
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

My Farkles...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

My Video Channel
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

My Photos...
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


I'm not a Gynecologist. "But I'll Take A Look"

Everyone has a plan 'till they get punched in the mouth...
Mike Tyson

"Ya'll can go to hell, I'm goin' to Texas!"...Davey Crockett
weljo2001 is offline  
post #3 of 62 (permalink) Old 11-16-2011, 03:38 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Weird... I'm not sure I have the power to do anything about it. I'm thinking admin will have to fix this one.
Bear on a bicycle is offline  
 
post #4 of 62 (permalink) Old 11-16-2011, 03:40 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Bear on a bicycle is offline  
post #5 of 62 (permalink) Old 11-16-2011, 03:44 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Smiley likes this.
Bear on a bicycle is offline  
post #6 of 62 (permalink) Old 11-16-2011, 03:48 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Maybe I'm not doing it the same way you are, but I'm not having an issue.
Bear on a bicycle is offline  
post #7 of 62 (permalink) Old 11-16-2011, 04:00 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Ok, I duplicated it. It happens when trying to upload a picture from your computer, instead of linking it from another site, like photobucket or smugmug.

And I'm moving this thread to the "support, suggestions & feedback" section...
Bear on a bicycle is offline  
post #8 of 62 (permalink) Old 11-17-2011, 12:26 PM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,340
Quote:
Originally Posted by Bear on a bicycle View Post
Ok, I duplicated it. It happens when trying to upload a picture from your computer, instead of linking it from another site, like photobucket or smugmug.

And I'm moving this thread to the "support, suggestions & feedback" section...
Rick - FWIW -EVERY picture I've posted has been uploaded from my computor....

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
post #9 of 62 (permalink) Old 11-17-2011, 02:08 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 259
Garage
fasteddie, can you please grab and post a screenshot of the error message you get? I cant duplicate it myself.
KawiMan is offline  
post #10 of 62 (permalink) Old 11-17-2011, 05:01 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Here ya go!!

Bear on a bicycle is offline  
post #11 of 62 (permalink) Old 11-18-2011, 10:48 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 259
Garage
I get "Imageinfo Failed:".

I've submitted a support ticket to our Techies.
KawiMan is offline  
post #12 of 62 (permalink) Old 11-18-2011, 11:21 AM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,340
Quote:
Originally Posted by KawiMan View Post
fasteddie, can you please grab and post a screenshot of the error message you get? I cant duplicate it myself.
Same as before (and Thanks - Rick!), can't upload the image but here's a "cut'n'paste" of the message:

Screen shot 2011-11-18 at 10.17.47 AM.png:
This is not a valid image file.

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
post #13 of 62 (permalink) Old 11-22-2011, 09:36 PM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,340
LOTS of posts recently, ALL saying they can't post pics.

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
post #14 of 62 (permalink) Old 11-23-2011, 08:37 PM
Member
 
Tigerpawed's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,046
+1. Just tried to upload a photo and got the same error as shown by der Bear on Bike's 11/17 post...so it's still messed up.

"IMG00055-20111123-1221.jpg:
This is not a valid image file."

Someday is not a day of the week.
Tigerpawed is offline  
post #15 of 62 (permalink) Old 11-26-2011, 08:55 PM
Member
 
Pismocycleguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: California Central Coast
Posts: 362
Quote:
Originally Posted by Tigerpawed View Post
+1. Just tried to upload a photo and got the same error as shown by der Bear on Bike's 11/17 post...so it's still messed up.

"IMG00055-20111123-1221.jpg:
This is not a valid image file."
Site manager/administrator
I cannot add a photo from my computer. Have been using this forum, and adding/displaying photos to my messages for over a year with no problems!
WHAT HAPPENED!!!
I get the same error messages as mentioned in the above postings.
HELP!
I hope someone gets this forum back to working properly.
Thanks
Pismocycleguy is offline  
post #16 of 62 (permalink) Old 11-26-2011, 09:29 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Quote:
Originally Posted by KawiMan View Post
I get "Imageinfo Failed:".

I've submitted a support ticket to our Techies.
A trouble ticket has been opened with tech support. In the mean time if you really want to post pics, especially to sell an item, just upload the pics to a website like photobucket, smugmug or facebook. Using that method, your pics will work fine on this website. And I know, not the solution, just offering an option.



Quote:
Originally Posted by Pismocycleguy View Post
Site manager/administrator
I cannot add a photo from my computer. Have been using this forum, and adding/displaying photos to my messages for over a year with no problems!
WHAT HAPPENED!!!
I get the same error messages as mentioned in the above postings.
HELP!
I hope someone gets this forum back to working properly.
Thanks
Bear on a bicycle is offline  
post #17 of 62 (permalink) Old 11-27-2011, 03:42 PM
Member
 
Pismocycleguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: California Central Coast
Posts: 362
Unhappy

Quote:
Originally Posted by Bear on a bicycle View Post
A trouble ticket has been opened with tech support. In the mean time if you really want to post pics, especially to sell an item, just upload the pics to a website like photobucket, smugmug or facebook. Using that method, your pics will work fine on this website. And I know, not the solution, just offering an option.

I downloaded my photos on Photobucket, but still cannot transfer images to this Forum? Must be a Mac-PC compatibility problem?
Standing by for further suggestions?

"
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Life is what happens to you while you're busy making other plans"
Pismocycleguy is offline  
post #18 of 62 (permalink) Old 11-27-2011, 06:02 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Ok, when your looking at the album on photobucket where the picture you want to post is located, you should be seeing thumbnails of the pics. When you put your cursor over the thumbnails, it should "pop open" a new "option window". Hopefully it'll look like this:




If so, we're on the same page, and there's hope!!

The very bottom option is an "image tag" it looks like this "[IMG] file name", just like in the picture above. I'm not sure about Safari/Mac, but firefox and IE both, when you click the text in the "IMG Code" box, it'll highlight, and you can right click copy, or however you copy text using a Mac.

Once you've copied that text, just paste it into the reply box on this forum. easy as pie. Like this:





Now, it won't show the picture until you either hit the "preview post" button on the bottom of the reply box, or the "submit" button. I HIGHLY suggest you preview your post before submitting so you can see any mistakes, and correct them before posting. I hope this helps! If not, gimme a holler, and I'll help as much as I can...


Bear on a bicycle is offline  
post #19 of 62 (permalink) Old 11-27-2011, 07:23 PM
Member
 
Pismocycleguy's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: California Central Coast
Posts: 362
Talking Thanks for the help and support

Rick,
With your help and knowledge I was finally able to successfully post photos of my bike from the Photobucket website to this Forum.
Thanks for your help!

"
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Life is what happens to you while you're busy making other plans"
Pismocycleguy is offline  
post #20 of 62 (permalink) Old 11-27-2011, 10:52 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Good!! Glad to help!!
Bear on a bicycle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome