posting pictures - Page 3 - Kawasaki Versys Forum
Verticalscope Forum Support / Help (Kawasakiversys.com) Questions about forum functionality or suggestions for improvement. Need help finding what you're looking for? Let us know here!

 3Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #41 of 62 (permalink) Old 12-13-2011, 03:49 PM
Super Moderator
 
Bear on a bicycle's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Converse, Tx
Posts: 4,688
Quote:
Originally Posted by Hardware View Post
Thank you Bear...


No!! Thank YOU!
Bear on a bicycle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 62 (permalink) Old 03-11-2016, 04:34 PM
Member
 
cuckoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 52
Garage
testing...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	phone 111.jpg
Views:	41
Size:	45.3 KB
ID:	82921  

In a galaxy far far away! He's still riding!
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
cuckoo is offline  
post #43 of 62 (permalink) Old 03-13-2016, 01:38 PM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,329
Pic came thru distorted - the "helmets" did NOT show up....

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
 
post #44 of 62 (permalink) Old 03-13-2016, 02:35 PM
Member
 
cuckoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 52
Garage
Photoshoped!
cuckoo is offline  
post #45 of 62 (permalink) Old 03-14-2016, 09:24 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 259
Garage
Is there another issue with posting images or has everything been sorted?

~Sheena
KawiMan is offline  
post #46 of 62 (permalink) Old 03-14-2016, 07:41 PM
Member
 
cuckoo's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 52
Garage
I didnt have an issue... Just testing how to attach a photo without posting to a host site... Got it...
cuckoo is offline  
post #47 of 62 (permalink) Old 04-27-2016, 09:34 PM
Member
 
chid's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Canada
Posts: 703
is it just me having problems with the photos on the forum?
I cannot see them, I cannot post them....!???

Versys 2015 Green
chid is online now  
post #48 of 62 (permalink) Old 04-28-2016, 08:55 AM
Member
 
Cheftyler's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 484
Garage
Quote:
Originally Posted by chid View Post
is it just me having problems with the photos on the forum?
I cannot see them, I cannot post them....!???
I noticed this too since yesterday after the board was down for a few minutes.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cheftyler is offline  
post #49 of 62 (permalink) Old 04-28-2016, 12:43 PM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 259
Garage
Thank you for reporting the issue to us. Yesterday Tapatalk provided us with a required system update that was deployed on all our sites to allow the app to continue to function with the forum. The installation of this update resulted in the following issues on the forum:

Double posts
Attachments not showing
Like function not working
Encoding errors
Edit function not working

We have received a patch from Tapatalk that should address these issues and have deployed it onto the forum. If you have encountered issues with the site in the past 24 hours please clear your browser cookies and cache and see if the issue persists. If it does please let us know what browser you’re using and any errors you receive.

Thank you
Lee

PS: attachments should be back.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Chrysanthemum.jpg
Views:	24
Size:	107.5 KB
ID:	88850  
KawiMan is offline  
post #50 of 62 (permalink) Old 04-28-2016, 12:54 PM
Member
 
Cheftyler's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 484
Garage
Quote:
Originally Posted by KawiMan View Post
Thank you for reporting the issue to us. Yesterday Tapatalk provided us with a required system update that was deployed on all our sites to allow the app to continue to function with the forum. The installation of this update resulted in the following issues on the forum:

Double posts
Attachments not showing
Like function not working
Encoding errors
Edit function not working

We have received a patch from Tapatalk that should address these issues and have deployed it onto the forum. If you have encountered issues with the site in the past 24 hours please clear your browser cookies and cache and see if the issue persists. If it does please let us know what browser you’re using and any errors you receive.

Thank you
Lee

PS: attachments should be back.
Thanks! Attachments are showing up now
KawiMan likes this.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cheftyler is offline  
post #51 of 62 (permalink) Old 04-29-2016, 10:27 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 259
Garage
awesome

Let me know there's something else that's working but sounds like it's related to this thread.

Lee
KawiMan is offline  
post #52 of 62 (permalink) Old 05-10-2016, 11:15 AM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,329
posting pics from PhotoBucket...

Starting yesterday (09 May '16), I've NOT been able to add pics to my posts, altho' when I click on EDIT, the 'url's show.

Has there been a change to allowing pics...? I'll TRY to add one below, just as an example:



And I see it has NOT shown up, tho' AGAIN the url shows up in EDIT....

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
post #53 of 62 (permalink) Old 05-10-2016, 12:34 PM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,329
Additionally - I just checked on some rides I posted up in MEMBERS RIDES, and the pics are... GONE...!

My Photobucket account is good, and when I click EDIT I can see the urls of the missing pics....

Anyone?

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
post #54 of 62 (permalink) Old 05-10-2016, 02:07 PM
Member
 
Cheftyler's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 484
Garage




To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cheftyler is offline  
post #55 of 62 (permalink) Old 05-10-2016, 02:10 PM
Member
 
Cheftyler's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 484
Garage
Quote:
Originally Posted by fasteddiecopeman View Post
Additionally - I just checked on some rides I posted up in MEMBERS RIDES, and the pics are... GONE...!

My Photobucket account is good, and when I click EDIT I can see the urls of the missing pics....

Anyone?

Photobucket has done something weird it seems.
I went to the PB link of the image you posted, then copied the direct link (I don't like PB's forum code because I don't particularly like making the image a link but that's personal preference) and pasted it into the IMG tags. I noticed that there is a "~original" at the end of the link (see below) that I thought might cause issues. I then pasted the il/nk with the "~original" removed and posted. Looks like the "~original" tage is causing the issues.

http://img.photobucket.com/albums/v1...y.jpg~original
KawiMan likes this.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cheftyler is offline  
post #56 of 62 (permalink) Old 05-10-2016, 02:17 PM
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kitchener Ontario
Posts: 2,588
photos

NONE of Eddies photos are showing, including 2015 and earlier
onewizard is offline  
post #57 of 62 (permalink) Old 05-11-2016, 09:23 AM
Member
 
Cheftyler's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 484
Garage
Quote:
Originally Posted by onewizard View Post
NONE of Eddies photos are showing, including 2015 and earlier
I think PB broke itself...and now has fixed itself as I'm seeing both Eddie's images now (with the good and awful linked picture format).


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cheftyler is offline  
post #58 of 62 (permalink) Old 05-11-2016, 09:34 AM
Administrator
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 259
Garage
Quote:
Originally Posted by Cheftyler View Post
Photobucket has done something weird it seems.
I went to the PB link of the image you posted, then copied the direct link (I don't like PB's forum code because I don't particularly like making the image a link but that's personal preference) and pasted it into the IMG tags. I noticed that there is a "~original" at the end of the link (see below) that I thought might cause issues. I then pasted the il/nk with the "~original" removed and posted. Looks like the "~original" tage is causing the issues.

http://img.photobucket.com/albums/v1...y.jpg~original
It's photobucket's way of protecting their images.

Lee
KawiMan is offline  
post #59 of 62 (permalink) Old 05-11-2016, 11:42 AM
Member
 
Cheftyler's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 484
Garage
Quote:
Originally Posted by KawiMan View Post
It's photobucket's way of protecting their images.

Lee
I know why they do it, I don't have to like it though, especially when they break it

Also, since the workaround is simple enough it's not a huge deal.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Cheftyler is offline  
post #60 of 62 (permalink) Old 05-12-2016, 12:18 PM Thread Starter
Super Moderator
 
fasteddiecopeman's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kelowna, BC - summer; Florence, AZ - winter
Posts: 12,329
Thanks for the input - it appears to be fixed, but I was REALLY concerned...!

Ed
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


'08 V - BIG RED - AZ, '15 V650LT - the GREEN HORNET TOO - BC, and ('09 V - the GREEN HORNET - recently deceased..
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
..)

My Versys trip to D2D 2013, June '13

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2015, June '15

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


My Versys trip to D2D 2016, June '16

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
fasteddiecopeman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Versys Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome