Kawasaki Versys Forum - View Single Post - Some electrical problems
View Single Post
post #10 of (permalink) Old 11-29-2016, 12:29 PM
weljo2001
Member
 
weljo2001's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ft.Worth,TX. Norwalk CA
Posts: 13,127
Garage
I've used the same CTEK charger and quick connect on my last 3 bikes. Never any issues.

IMG_0062 by weljo2001, on Flickr

Untitled by weljo2001, on Flickr

P1010525 by weljo2001, on Flickr

2009 Blue Versys.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Sold
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

My Farkles...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

My Video Channel
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

My Photos...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


I'm not a Gynecologist. "But I'll Take A Look"

Everyone has a plan 'till they get punched in the mouth...
Mike Tyson

"Ya'll can go to hell, I'm goin' to Texas!"...Davey Crockett
weljo2001 is online now  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome